Ознака: ѓавол

Занимливости

Ликот на САТАНАТА се појави на орхидеја: Научниците останаа БЕЗ ЗБОР!

Во Колумбија беше откриен нов вид на орхидеи, чија шарка во средината неверојатно многу потсетува на демон.Демонското цвеќе во целост го заслужи изопаченото име Telipogon diabolicus. Освен тоа што се […]

Занимливости

Имате проблеми со демони? Јавете се на линијата за помош…

Католичката црква во Милано од неодамна во своите услуги одлучи да вброи и една многу необична понуда. Имено, тамошната црква отворила посебна линија за сите кои сакаат да го истераат […]