Ознака: ѓаковица

Балкан

Албанска „Бела куќа“ изобилува со ентериер што наликува на перверзија за очи!

Вкупно 16 антички столба, дури четири знамиња на Албанија, Косово, Швајцарија и САД, позлатен мебел, мермерни скулптури грчко-римски богови и владетели, скапоцени автомобили, па дури и насликани детали од сикстинска […]