Ознака: ѓивотна приказна

Живот

Трауматично искуство: Девојка ја сподели оваа фотографија за да не завршите и вие во кома како неа…

Студентката по новинарство од Невада, Хана Лотриз (21) испила пет пати повеќе од границата за возење под дејство на алкохол во САД и веднаш по тоа паднала во кома.Хана Лотриз […]