Ознака: Ѓинѓиќ

Балкан

Белграѓани ја одбележаа 10 годишнината од убиството на Ѓинѓиќ

Илјадници луѓе во вторник прошетаа низ центарот на Белград, по повод 10 годишнината од убиството на поранешниот српски премиер Зоран Ѓинѓиќ.На чело на колоната се наоаѓаа претседателот на Демократската партија […]