Ознака: Ѓогге Иванов

Вести Издвојуваме Македонија

Претседателот Иванов денеска ќе се обрати на Генерално собрание на ОН

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе се обрати на 73. Генерално собрание на Обединетите нации(ОН) кое годинава се одржува на тема „Да ги направиме Обединетите нации релевантни за сите. Глобално лидерство […]