Ознака: Ѓоковиќ Ѓорѓе

Сцена

Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Џоле во врска со пејачка!?

Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе ја завел младата пејачка Теодора Џеферовиќ, откриваат српските медиуми. Тие се заедно веќе четири месеци, но тоа го кријат од јавноста. За нивната врска […]