Ознака: Ѓоко Василевски

Локална самоуправа

Ѓоко Василевски е избран за претседател на Советот на Општина Демир Хисар

Со 7 гласа „ЗА“ од владеачкото мнозинство, 3 „ПРОТИВ“ од СДСМ и 1 „ВОЗДРЖАН“ глас на советникот од НСДП, Советот на Општина Демир Хисар, на редовната 44. седница, избра нов […]