Ознака: Ѓоко Камчев

Интервјуа

Камчев: На 11 декември убедливо ќе победиме со остварените ветувања и новата Програма

Камчев: На 11 декември убедливо ќе победиме остварените ветувања и новата ПрограмаЃоко Камчев е роден 04.10.1975 во Валандово. Дипломирал политички науки на Правниот факултет во Скопје.Член на ОК ВМРО-ДПМНЕ од […]