Ознака: Ѓоле Ѓогани

Сцена

Aнабела Атијас: „Ѓоле Ѓогани е безнадежно заљубен во мене“

Анабела Атијас проговори за нејзиниот однос со Ѓоле Ѓогани и откри детали од семејниот однос. Откако Анабела се огласи на „Инстаграм“ и истакна Ѓоле да се откаже од долгот кој […]