Ознака: Ѓоле Џогани

Сцена

Пукна тиквата помеѓу Ѓоле Џогани и Слаѓа Делибашиќ: Имавме недоразбирања и си заминав, па и јас имам гордост

Според соседите, како што пишуваат српските медиуми, денсерот почнал постојано да се расправа со својата поранешна сопруга, па таа морала да ја напушти куќата во која живеела со ќерката Силвија […]