Ознака: Ѓорге Ивано

Вести

Иванов се сретна со Груевски и Димитриев

Претседателот Ѓорге Иванов на денешната средба со поранешните премиери Никола Груевски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ, и Емил Димитриев, изразил очекување дека ВМРО-ДПМНЕ како најголема опозициска партија, активно и конструктивно ќе дава придонес […]