Ознака: Ѓорге

Вести

Земан се одушеви од манастирскиот комплекс Свети Наум

По официјалното отворање на македонско – чешкиот бизнис форум што денеска се одржува во Охрид, градоначалникот Никола Бакрачески во улога на домаќин  заедно со високите гости, го посетија манастирскиот комплекс […]

Вести

Земан: Македонија се справува со бегалците подобро отколку државите-членки на ЕУ!

Република Македонија направи многу кога станува збор за справувањето со предизвиците наметнати со бегалската криза, дури и многу повеќе отколку некои држави членки на Европската унија. Тоа го истакна претседателот […]