Ознака: Ѓорги Иванов

Вести

Нашата генерација е обврзана да го зачува заветот од предците и да им го предаде на потомците

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод 8 Септември – Денот на независноста на Република Македонија, упати честитка до граѓаните на Република Македонија. Иванов во честитката наведува дека на […]