Ознака: Ѓорги Костуранов

Вести

Делегација на УМС во посета на местото каде се погубени струмичките студенти

Членовите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Струмица во предвечерието на денот кога се убиени 5-те струмички студенти Мирко Пецев, Стево Топчев, Борис Белев, Ѓорги Костуранов и Ѓорги Јарамов го посети местото каде […]