Ознака: ѓорги крстевски

Локална самоуправа

Општина Росоман помага во санирањето на штетите од невремето

Општина Росоман уште од првиот ден по невремето во Скопско е активно вклучена во санирањето на штетите од поплавите.Портпаролот на општината Ѓорѓи Крстевски денеска изјави дека доброволци од Росоманско секојдневно […]