Ознака: Ѓорче

Избор на уредникот Издвојуваме

Градоначалникот на Ѓорче се оправи. Па старото „Пежо“ го замени за „БМВ Х5“

Ох. Купил Сашево БМВ Х5, пиќкасимајќина. Не знам колкав талент треба да си, во мандат, после година и пол власт, да купиш кола која вреди 30-40.000 евра. Всушност, ова е […]

Вести

Посебен сообраќаен режим за Водици во Центар и Ѓорче

По повод големиот христијански празник Водици ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на сообраќајници во централното градско подрачје и во општина Ѓорче Петров.  Во периодот од 9 часот, па до […]