Ознака: Ѓорѓе Килиќ

Сцена

Сите мислеа дека е рано, но се излажаа: Анастасија Ражнатовиќ донесе конечна одлука и ја напушти вилата на Цеца поради ова момче

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ се отсели од вилата како би започнала заеднички живот со нејзиното момче Ѓорѓе Килиќ. Ќерката на Цеца вели дека брзо се навикнува на новиот живот со нејзината […]