Ознака: Ѓорѓе Куљиќ

Сцена

За нив нема криза: Анастасија Ражнатовиќ и момчето купија стан во кој ќе започнат заеднички живот

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ и нејзиното момче Ѓорѓе Куљиќ заедно се вселиле во стан кој заедно го купиле претходниот месец. Ќерката на Цеца дефинитивно ја напушти семејната вила и заедно со […]