Ознака: Ѓорѓија Џорџ Атанасоски

Издвојуваме

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски: со мудри потези Македонија има шанса за остварување на стратешките приоритети

Поканата и присуството на инаугурацијата на новиот Претседател на САД, Доналд Трамп, освен што претставува своевидно признание за придонесот кој Ѓорѓија Џорџ Атанасоски го имаше во претседателската кампања во САД, […]

Издвојуваме

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски оствари средби со Амбасадорот Васко Наумовски и Претседателот на ОМД Мето Колоски

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски оствари средби со Амбасадорот Васко Наумовски и Претседателот на ОМД Мето Колоски По повод инаугурацијата на Доналд Трамп за нов, 45-ти Претседател на Соединетите Американски Држави, Македонската Алијанса […]

Вести

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски на инаугурацијата на Доналд Трамп

По повод инаугурацијата на Доналд Трамп за нов, 45-ти Претседател на Соединетите Американски Држави, Македонската Алијанса ја соопштува следната вест:Вчера, Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, ја имаше честа […]

Издвојуваме

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски на средби со Американски Конгресмени

По повод инаугурацијата на Доналд Трамп за нов, 45-ти Претседател на Соединетите Американски Држави, Македонската Алијанса ја соопштува следната вест:Во текот на вчерашниот ден, во Вашингтон Претседателот на Македонската Алијанса, […]