Ознака: ѓорѓи вчков

Вести

СКТМ: Граѓаните да не стравуваат да летуваат во Турција

Стопанската комора за туризам на Македонија (СКТМ) тврди дека нема проблеми со безбедноста во хотелите во Турција и дека македонските граѓани кои планираат летување таму не треба да стравуваат од […]