Ознака: Ѓорѓи Галетановски

Македонија

За директорот на Зоолошката градина македонската дијаспора се “гнacи“

Ѓорѓи Галетановски, директор на ЗОО Скопје и шеф на изборната кампања на Стево Пендаровски задолжен за Скопје затоа што не гласале за Тамара ја нарече македонската дијаспора “гнacи“ и им […]