Ознака: Ѓорѓи Капчев

Локална самоуправа

Асфалтирани улицата и мостот на „Ѓорѓи Капчев“ во Горно Лисиче

По целосната реконструкција на водоводната мрежа на улицата „Ѓорѓи Капчев“ во Горно Лисиче, деновиве заврши нејзино асфалтирање и е пуштена во употреба.Имено, улицата „Ѓорѓи Капчев“ се реконструираше на потегот од […]