Ознака: ЃОРЃИ КОЏОБАШИЕВ

Вести

Коџобашев: Во програмата „Реално“ се наоѓаат барањата на граѓаните

На вечерашниот митинг кој се одржува во Велес, пред своите сограѓани се обрати кандидатот за пратеник Ѓорѓи Коџобашиев.Коџобашиев ја претстави програмата на ВМРО-ДПМНЕ и посочи дека проектите кои што се […]