Ознака: Ѓорѓи Лазаревски

Uncategorized

Лазаревски: Грујовски прати закана дека ќе ми го пресечел гркланот пренесе Канал5

По апсењето на Зоран Верушевски, ми се јави Звонко Костовски, кој во тој момент бил во присуство на Горан Грујоски, и ми пренесе порака од него дека доколку сум бил […]