Ознака: ѓорѓи поп ѓорѓиев

Издвојуваме Црна хроника

ИН МЕМОРИАМ: Ѓорѓи Поп Ѓорѓиев

Со чувство на голема тага и неспокој известуваме дека вчера од последици со КОРОНА вирусот почина нашиот близок соработник Ѓорѓи Поп Ѓорѓиев. Ѓорѓи Поп Ѓорѓиев беше во екипата на ПУЛС24 од […]