Ознака: Ѓорѓи Спасов

Вести

Откако Ахмети вчера распали по Спасов, тој денес му враќа со иста мера: Лажеш и клеветиш!

Поранешниот министер од СДСМ и генерален секретар на оваа партија Ѓорѓи Спасов, вели дека лидерот на ДУИ, Али Ахмети лаже и клевети. Откако Ахмети вчера распали по Спасов, тој денес […]