Ознака: Ѓулистана Марковска

Избор на уредникот

Ѓулистана Марковска: каде се сокри Мицковски?

ВМРО-ДПМНЕ во вака деликатен момент не смее да остане надвор од политичките случувања. Недозволиво и крајно неодговорно е политичка структура со таков габарит да нема свое мислење во однос на […]