Ознака: Ѓулсерен

Сцена

Ова е вистинската причина зошто ќе ја нема Ѓулсерен во наредните епизоди на „Парампарче“

Деновиве во регионалните и домашните медиуми кружи веста дека постои војна меѓу Еркан Петекаја и Нургул Јесличај односно Џихан и Ѓулсерен.Бидејќи ликот на Ѓулсерен ќе биде убиен во 52-та епизода, […]

Сцена

Ѓулсерен побарала да ја убијат – Актерката ја напушта серијата!

Турската актерка Нургул Јесличај по снимањето на 52 епизода од серијата Парампарче одлучува да ја напушти серијата.Актерката огорчено за јавноста открива дека за време на снимањето на популарната серија која […]