Ознака: Ѓурѓа Горгиева

Занимливости

Роди ме мајко како Ѓурѓа, па фрли ме на буниште

трумичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка (според досега виденото) на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на Македонија. Или госпоѓата е родена под среќна ѕвезда […]