Ознака: ѕвер

Занимливости

Развиен кенгур ги шокирал луѓето ширум светот! Погледнете го овој ѕвер

Небоична глетка од “набилдан” кенгур, забележан како се капе во поток во Западна Австралија, шокирал голем број корисници на социјалните мрежи.Кенгурот е снимен на потокот Буџидап, во близина на градот […]