Ознака: јаболки

Живот

Што ќе ви случи ако секој ден јадете по 3 јаболка

Планот за диета со 3 јаболка на ден го осмислила американската нутриционистка Теми Флин. Таа забележала дека нејзините клиенти кои пред оброкот ќе изедат едно јаболко, губат од тежината без […]