Ознака: јавна куќа

Љубов и секс

Работа од соништата – контролор на квалитетот во јавна куќа

Дали сте пресреќни што добивте работа како менаџер во странска банка? Многумина би биле задоволни да станат менаџери на странска банка или на некоја голема фирма, да добијат висока плата, […]

Вицотека

Отишол Трпе во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со Неџмие за 100 денари…

Отишол Трпе во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со Неџмие за 100 денари и задоволен си отишол дома. Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај Неџмие и ѝ […]