Ознака: јаглен хидрати

Живот

Ако го јадете ОВА,нападот на глад ГАРАНТИРАНО ќе ве заобиколи: Револуционерно откритие на нутриционистите

Кога на телото ќе му ги скратиме јагленхидратите многу брзо по оброкот чувствуваме голем глад.Роб Хобсон објаснува како да уживаме во нив,а при тоа да не се здебелиме.Сите знаеме дека […]