Ознака: Јадранка Бибан

Живот

Јадранка Бибан: Па како барем еден министер или премиер не се најде од мајка роден што се вика, да направи нешто вистинско во здравствениот систем

д-р Јадранка Бибан на својот Фејсбук профил побара од премиерот Заев да ја стави за министер: „СТАВЕТЕ МЕ МИНИСТЕР И ЌЕ ВИ ПОКАЖАМ ДЕКА МОЖЕ!! Минатава недела дигнав температура, имав […]