Ознака: јанг кигпеи

Црна хроника

Ги изрешетал родителите и потоа убил 17 соседи поради пари!

Дваесетгодишниот Јанг Кигпеи ги убил своите родители во селото Јема на северозападот од Кина, а потоа, за да го прикрие тоа, убил уште 17 соседи.Полициските инспектори соопштиле дека момчето ги […]