Ознака: Јани Бојаџи

Македонија

Честитката на Јани Бојаџи за вчерашниот празник

Режисерот Јани Бојаџи го честита вчерашниот празник со паралела меѓу некогашните членови на организацијата и сегашните членови на партијата ВМРО. Не случајно Бојаџи прави паралела меѓу Крсто Арсенов и неговиот […]

Вести Македонија

Полициски упад во домот на Јани Бојаџи, татко му приведен

Почитувани, да, утринава во домот на моите родители во Струмица е извршен претрес и после неколку часа мојот татко Андони (75) е донесен во Скопје и приведен во полициската станица […]

Коментари

Подарок за Премиерот, Министерот за Култура, советникот Висар Вишка и Мухамед Зекири

После забраната на филмот на Јани Бојаџи и орвелистичкиот начин на забрана на неговиот наградуван филм тој ја коментира на својот ФБ профил Белата Книга. Јани Бојаџи ја добил на […]