Ознака: јапонки

Занимливости

8 закони поради кои Јапонците се едни од најслабите жители на светот

Постои посебен систем на исхрана кој го препорачува Владата на Јапонија, а тој систем активно се користи ширум земјата. Тој систем е развиен од 2000 година од страна на неколку […]