Ознака: „Ја сам Југословенка“

Uncategorized

„Ја сам Југословенка“ ечи во домот на Адријана Лима за Божик

Еднаш српска снаа – засекогаш Балканка. Во домот на брзислкиот супер модел и некогашна сопруга на српскиот кошаркат Марко Јариќ, Адријана Лима, ечи Лепа Брена. Како што се пофали на […]