Ознака: Јелена Марјановиќ Крсмановиќ

Сцена

Форензичар открил што пронашол во дишникот на Јелена

Форензичар од Центарот за форензички истражувања во Нови Сад, Ненад Шипка утринава за време на гостувањето во една телевизиска емисија во Србија открил уште неколку детали во врска со убиството […]

Сцена

Едвај живее од болки: Мајката на Јелена Марјановиќ е се полошо!

На Зорица Крсмановиќ му се влошила состојбата со црниот дроб и жолчните патишта, поради што кожата ѝ е пожолтена.Здрвствената состојба на убиената пејачка Јелена Марјановиќ (33) од Борча, Зорица Крсмановиќ […]