Ознака: Јоаким Крчовски

Вести

Ристовски: Ќе се реконструира кровот на основното училиште „Јоаким Крчовски“ во Волково

Министерството за образование и наука објави тендер за избор на градежна компанија која ќе изврши реконструкција на кровот на училиштето во Волково, објави заменик министерот за образование и наука Спиро […]