Ознака: Јоаким Франк

Вести

Тројца научници добитници на Нобеловата награда за хемија

Нобеловата награда за хемија во 2017 година им е доделена на тројца научници за развој на ефикасна метода за генерирање тридимензионални слики на молекули на животот, метода која ја внесува […]