Ознака: Јован Крстител

Живот Контроверзни фајлови

ИКОНАТА НА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ: ВИСТИНИТА И ЧУДОТВОРНА!

Иконата носи едноставна, мирна и живоносна порака, која слегува од Небесниот Ерусалим. Таа ти говори за нешто, кое го надминува вчерашното и денешното, овдешното и тамошното, моето и твоето. Од […]