Ознака: Јон Фрчковски

Вести

Нов потпретседател на младите на СДС е синот на Фрчковски

еВЕ ЈА ЦЕЛАТА ИНФОРМАЦИЈА КОЈА ШТО БЕШЕ ЛИФЕРУВАНА: На првата седница на Централниот одбор на Социјалдемкратската младина на Македонија, беа избрани секретар, потпретседатели, огранизационен секретар и нов состав на Извршниот […]

Избор на уредникот

Фрчко си ги реди работите. Синот е веќе главен играч во ПУИК. А што мислевте вие за вас дека дошол живот?

Фрчко си ги реди работите. Синот е веќе главен играч во ПУИК. А што мислевте вие за вас дека дошол живот? Дојде живот за уште еден син на функционер и […]

Вести

Љубомир тепаше жени на паркинг, Јон Фрчковски ги фотографира во банка и им се заканува!

Велат крушата под круша паѓа, а примерот со семејството Фрчковски не е ништо поразличен. Додека татко му тепаше жени на паркинг, синот Јон Фрчковски се заканува и навредува поранешни пратенички, […]

Вести

Осуда за манијачењето и заканите на поранешните пратенички на СДСМ oд страна на синот на Фрчкоски

По вчерашниот текст на Курир со наслов „Еве зошто пратеничките Топузова и Грчева беа избркани од опозицијата“, во кој, меѓудругото, беше објавено како синот на Љубомир Фрчкоски, Јон Фрчкоски на […]