Ознака: Јордан Чипев

Вести

Додека Заев глуми солидарност, зад грбот на граѓаните договарал со Бугарите да плукаат по Македонија

Пред камерите на домашната јавност Зоран Заев глуми конструктивност и апелира на човечност и расчистување на состојбата на терен, а кога камерите ќе се угасат на сцена стапува деструктивноста на […]