Ознака: југослава драшковиќ

Фото

Цела поранешна Југославија ја гледаше: Вака изгледа денес сексапилната Џина од серијата „Среќни луѓе“!

Вo серијата „Среќни луѓе“, која беше вистински хит во поранешна Југославија, Џина беше фатална девојка, која ги заведуваше мажите каде што ќе стигне.Пред актерката Југослава Драшковиќ да стане популарна преку […]