Ознака: јужна граница

Вести

Иванов: Безбедносните сили се подготвени за евентуален втор мигрантски бран

Претседателот на Република Македонија и врховен командант на вооружените сили Ѓорге Иванов, во придружба на началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-потполковник Методија Величковски денеска ги посети припадниците на АРМ ангажирани […]

Вести

Делегација на ВС на Полска ја посети јужната граница кај караулата „Богородица“

Делегација на полските Вооружените сили, предводена од генерал Мјечеслав Гоцул, и началникот на ГШ на АРМ генерал-потполковник Методија Величковски, денеска ја посетија јужната граница во реонот на караулата „Богородица“.Припадниците на […]