Ознака: Јужна Осетија

Свет

Јурел со 210, а камера го снимала ужасот кој потоа му се случил

Неверојатна сцена се одиграла во Јужна Осетија во Грузија кога возач на автомобил јурел со 210 километри на час низ населено место. Од големата брзина автомобилот буквално полетал во воздух […]