Ознака: Јусаку Маезава

Занимливости

Милијардер поделил девет милиони долари преку Твитер

Јапонскиот моден тајкун, Јусаку Маезава подели преку Твитер девет милиони долари за илјада свои следачи, со желба да провери дали луѓето навистина се посреќни кога имаат повеќе пари. Милијардер поделил […]