Ознака: јуселина

Вести

Американски туристки нападнати со киселина во Марсеј

Четири американски туристки се нападнати со киселина на главната железничка станица во францускиот град Марсеј.Според првичните инормации, Амриканките, на возраст од околу 20 години, биле испрскани во лицето со спреј […]