Ознака: љубовна врска

Љубов и секс

Сè помалку мажи сакаат врска, но не поради тоа што се плашат – ова е вистинската причина

Неколку мажи кои речиси секогаш се слободни одлучиле да откријат зошто се плашат од врска и изгледа дека стравот нема никаква поврзаност со тоа. “Не се плашам од врска, само […]

Љубов и секс

Зошто е добро понекогаш да бидете себични во врска?

Сосема е во ред да ги задоволувате желбите и потребите на вашиот партнер (и тој вашите), бидејќи тоа е всушност единствениот начин за врската да функционира. Сепак, во некоја долга […]

Љубов и секс

Љубовната врска на работа не се препорачува, но…

Љубовната врска со колега или колешка на работа главно не се препорачува, но многу луѓе своите животни партнери ги запознаваат токму на работното место. Површните врски не смеат да ни […]

Живот

Кој се позитивните страни на врската на далечина?

Љубовта како да не е доволно сложена сама по себе кога животот сервира романтични предизвици од типот врска на далечина.Поради факултетското образование или работата, многумина се соочиле токму со оваа […]

Љубов и секс

Љубовна врска со Вашиот најдобар пријател – да или не?

Нема ништо покомплицирано од тоа да станете девојка на Вашиот најдобар пријател. Тоа е еден трнлив пат, кој многумина го избегнуваат без големо размислување.Но, од друга страна, поминувањето низ овој […]